I hjertet av lokalmatfatet Gudbrandsdalen finner du Dølakjøtt delikatesse. Stolt foredler av kortreist kvalitetskjøtt av storfe, svin, lam og vilt.
I delikatesseforretning på Otta har vi høyt fokus på råvarebaserte kvalitetsprodukter fritt for tilsetningsstoffer. Vi tilbyr alt i fra hele dyr og stykningsdeler til ferdig og spiseklart produkt.
Smaken av Gudbrandsdalen
Fra fjell til fjøl
I KJØTTDISKEN
På Dølakjøtt finner du hverdagskoteletten, helgebiffen, søndagssteken og alt du trenger til koldtbord, festlige tilstelninger og spesielle anledninger.
Råvarene
GUDBRANDSDALSKVALITET FRA LOKALE LEVERANDØRER
På Dølakjøtt har vi hele produksjonslinjen - fra vi får inn dyret til ferdig produkt i vår kjøttvarebutikk - delikatesseforretningen.
I Gudbrandsdalen beiter storfe, svin, småfe og vilt i dalsidene og høyt til fjells, på ferske skudd og seintvoksende urter. Resultatet kjenner du på smaken, den fine strukturen og saftige marmoreringen i kjøttet. Fra dyrene får vi rene råvarer, fritt for tilsetningsstoffer.
Du kan velge å kjøpe alt i fra hele dyr og stykningsdeler til ferdige spiseklare produkt.
- DØLAKJØTT -
Smaken av Gudbrandsdalen
foredlet fra
fjell til fjøl
Mat og kafé
Har du lyst på noe godt å spise? I lokalet vårt midt i Otta sentrum, har vi også mange godsaker du kan spise her og nå. Vi serverer påsmurte baguetter og grilled cheese med vårt egenproduserte pålegg, på brød fra Bakeriet i Lom. Med kaffe fra espressomaskinen er lunsjen sikret.
Delikatessene & oss
Gudbrandsdalen har vært et rikt matfat gjennom tusener av år. Her har driftige døler funnet rikelige med vilt og saftig fjellbeite, og tallrike generasjoner har høstet av gavmilde ørretvann.
Dølakjøtt blir drevet av folk som stolte og ydmyke
fører arven for håndverket videre –
med kjærlighet for kortreiste råvare- og håndtverksbaserte produkter samt kompromissløse krav til kvalitet.
I delikatesseforetningen Dølakjøtt hjelper vi deg å velge stykningsdeler og tilberedning.
Vi brenner for formidling av den rike
kulturhistorien og det levende landbruket som gir Gudbrandsdalen og Dølakjøtt sitt særpreg.
Spør oss gjerne om anbefalinger og historia bak de kortreiste godbitene.