top of page
Åpningstider:
Mandag til onsdag 10 – 16
Torsdag og fredag 10 – 17
Lørdager: 10 – 15

Foredling til
storkjøkken
Foruten delikatesseforretningen på Otta leverer Dølakjøtt førsteklasses nedskåret og gjerne foredlet kjøtt til reiselivsbedrifter i Gudbrandsdalen som ønsker å servere kortreist kvalitet til sine gjester. Har du ikke lokalt slakt selv, bidrar vi gjerne med innkjøp fra lokale bønder eller jegere.
I lokalene til Dølakjøtt delikatesse på Otta har vi moderne utstyr for nedskjæring, kverning, vakuumpakking, kjøl og frys. Vi foredler også kjøtt til kjøttkaker, pølser, ribbe, hamburgere og det meste annet du ønsker deg på menyen.
Ønsker du å servere dine gjester førsteklasses og kortreiste råvarer fra egen fjellheim og dalføre? Ta kontakt!

bottom of page