DØLAKJØTT DELIKATESSE

Kortreist kvalitet fra Gudbrandsdalen

I småbyen Otta i hjertet av Gudbrandsdalen byr delikatesseforretningen Dølakjøtt på kortreiste kjøttvarer fra fjellbeite og kulturmark –  toppet med vilt og fisk i sesong. Vi foredler kjøtt med kjærlighet til håndverket og høye krav til kvalitet fra fjell til fjøl.

I delikatesseforretningen finner du foruten ferskvaredisk også røykeskap, krydderskap, marinader og snart sous vide –  alt sammen for å gi deg den rike smaken av Dalenes Dal.

Image by Joe Green
NN8A1049 fargekorrigert.jpg

Delikatesseforretning

Hos Dølakjøtt parterer og tilbereder vi rene råvarer fra fjell og dal.

 

I delikattessen tilbyr vi stykking, kverning, pølsetapping, hurtigfrys, hamburger- og pølseproduksjon, vakuumpakking og røykeskap – toppet med rikholdig krytterskap for marinering og snart sous vide.

Arrangementer

Foredling handler også om formidling –  av smak og opprinnelsen til kjøttet du får servert. 

Ønsker du å invitere gjester til en helaften med både smak og sæpreg, bidrar vi gjerne i både tilberedning og presentasjon av rettene. 

NN8A1113_edited_edited_edited.jpg

Leieskjæring av kjøtt
hos kunden

Hvis ikke kjøttet kommer til oss,

kommer vi gjerne til kjøttet.

Dølakjøtt tar på seg nedskjæring i hele Gudbrandsdalen, alt fra enkeltdyr til større slakt av storfe, småfe, svin og vilt så sant vi har kapasitet.

Vårt ønske er å foredle råvarer med kvalitet på

høyde med fjellheimen rundt oss.

Leverandør til storkjøkken

Foruten delikatesseforretningen på Otta leverer Dølakjøtt førsteklasses nedskåret og gjerne foredlet kjøtt til reiselivsbedrifter i Gudbrandsdalen. 

I lokalene våre har vi moderne utstyr for nedskjæring, kjøl og frys.

Ønsker du å servere dine gjester førsteklasses og kortreiste råvarer fra egen fjellheim og dalføre?

Ta kontakt, så kvesser vi knivene!

Lokalt-kj%C3%B8tt-gudbrandsdalen_edited.
Dølakjøtt kort.png

Gavekort

Høytid, overraskelse eller påskjønnelse? Et gavekort fra Dølakjøtt kan fort toppe måltidet for den som har alt.

Møt karene bak Dølakjøtt

Dølakjøtt er grunnlagt av gudbrandsdøler som gjennom hele livet har høstet og foredlet råvarene regionen er så rik på. Stolhet, tradisjon og kjærlighet til håndverket er grunnlaget for Dølakjøtt – toppet med klokketro på kortreist kvalitet.

Vår filosofi - din garanti

Gudbrandsdalen har vært et rikt matfat gjennom tusener av år. Her har driftige døler funnet saftig fjellbeite for buskapen, jaktet vilt på flyer og i høyfjell, og høstet av gavmilde ørretvann.


I Dølakjøtt er vi stolte og ydmyke over å føre arven og råvarene videre.