top of page

Åpningstider:

Mandag til fredag 09 – 17

Lørdag 09 – 16

DØLAKJØTT

Kortreist kvalitet fra Gudbrandsdalen

Dølakjøtt i Otta startet som en kjøttforretning i 2020, og er i dag familiedrevet og videreutviklet til både høykvalitets delikatesseforretning med nedskjæring- og produksjonslokaler samt et eget håndverksbakeri.

Vi har høy fokus på kvalitet og fag på begge lokasjonene våre, og vi har ansatte som er faglærte innen kjøttskjærerfag, kokkefaget, bakerfaget og konditorfaget! Vi er godkjent lærebedrift innen kjøttskjærerfaget og vil innen kort tid være godkjent lærebedrift innen baker- og konditorfaget.

Delikatesseforretning

I ferskvaredisken har vi et stort utvalg av sesongens kjøttstykker og ferdigprodusert   pålegg og kjøttprodukter som pølser, kjøttkaker og karbonader. Vi har også tørrmodningsskap, røykeskap, tilbehør, marinader og krydder –  alt sammen for å gi deg den rike smaken av Dalenes Dal.

I 2024 vant vi Innlandets Matpris.

Håndverksbakeri

I 2025 åpnet vi et helt nytt håndverksbakeri på skysstasjonen i Otta! Vi har selvfølgelig lagt oss på samme verdilinje som delikatessen, ingen tilsetningsstoffer og ekte håndverk. Bakerne og konditorene er både norske og internasjonale, og med bred erfaring fra bakerier, hoteller og restauranter i Europa leverer vi ikke bare den beste kvaliteten i dalen, men også det mest spennende og innovative utvalget!

Leieskjæring av kjøtt

.​

Dølakjøtt tar på seg nedskjæring i hele Gudbrandsdalen, alt fra enkeltdyr til større slakt av storfe, småfe, svin og vilt så sant vi har kapasitet.

Vårt ønske er å foredle råvarer med kvalitet på

høyde med fjellheimen rundt oss.

Leverandør til storkjøkken

Vår filosofi - din garanti

Gudbrandsdalen har vært et rikt matfat gjennom tusener av år. Her har driftige døler funnet saftig fjellbeite for buskapen, jaktet vilt på flyer og i høyfjell, og høstet av gavmilde ørretvann.


I Dølakjøtt er vi stolte og ydmyke over å føre arven og råvarene videre. 

Foruten delikatesseforretningen på Otta leverer Dølakjøtt førsteklasses nedskåret og gjerne foredlet kjøtt til reiselivsbedrifter i Gudbrandsdalen. 

I lokalene våre har vi moderne utstyr for nedskjæring, kjøl og frys.

Ønsker du å servere dine gjester førsteklasses og kortreiste råvarer fra egen fjellheim og dalføre?

Ta kontakt, så kvesser vi knivene!

Gavekort

Kontakt oss

Dølakjøtt AS

Storgata 18

2670 Otta

Innlandet

post@dolakjott.no

tlf: 480 16 641

Besøksadresse:
 

Dølakjøtt Delikatesse

Storgata 18

2670 Otta

Dølakjøtt Håndverksbakeri

Ola Dahls gate 1

2670 Otta

Åpningstider:

Mandag til fredag  09 – 17

Lørdag 09 – 16
Søndag er det fisk

Takk for at du tar kontakt!

©2021 Dølakjøtt AS

Org: 925 342 971

bottom of page