DØLAKJØTT
Kortreist kvalitet fra Gudbrandsdalen
Dølakjøtt i Otta startet som en kjøttforretning i 2020, og er i dag familiedrevet og videreutviklet til både høykvalitets delikatesseforretning med nedskjæring- og produksjonslokaler samt et eget håndverksbakeri.
Vi har høy fokus på kvalitet og fag på begge lokasjonene våre, og vi har ansatte som er faglærte innen kjøttskjærerfag, kokkefaget, bakerfaget og konditorfaget! Vi er godkjent lærebedrift innen kjøttskjærerfaget og vil innen kort tid være godkjent lærebedrift innen baker- og konditorfaget.

Delikatesseforretning
I ferskvaredisken har vi et stort utvalg av sesongens kjøttstykker og ferdigprodusert pålegg og kjøttprodukter som pølser, kjøttkaker og karbonader. Vi har også tørrmodningsskap, røykeskap, tilbehør, marinader og krydder – alt sammen for å gi deg den rike smaken av Dalenes Dal.
I 2024 vant vi Innlandets Matpris.
Håndverksbakeri
I 2025 åpnet vi et helt nytt håndverksbakeri på skysstasjonen i Otta! Vi har selvfølgelig lagt oss på samme verdilinje som delikatessen, ingen tilsetningsstoffer og ekte håndverk. Bakerne og konditorene er både norske og internasjonale, og med bred erfaring fra bakerier, hoteller og restauranter i Europa leverer vi ikke bare den beste kvaliteten i dalen, men også det mest spennende og innovative utvalget!
Leverandør til storkjøkken
Foruten delikatesseforretningen på Otta leverer Dølakjøtt førsteklasses nedskåret og gjerne foredlet kjøtt til reiselivsbedrifter i Gudbrandsdalen.
I lokalene våre har vi moderne utstyr for nedskjæring, kjøl og frys.
Ønsker du å servere dine gjester førsteklasses og kortreiste råvarer fra egen fjellheim og dalføre?
Ta kontakt, så kvesser vi knivene!