Åpningstider:
Mandag til onsdag 10 – 16
Torsdag og fredag 10 – 17
Lørdager: 10 – 15
DØLAKJØTT DELIKATESSE
Kortreist kvalitet fra Gudbrandsdalen
I småbyen Otta i hjertet av Gudbrandsdalen byr delikatesseforretningen Dølakjøtt på kortreiste kjøttvarer fra fjellbeite og kulturmark – toppet med vilt og fisk i sesong. Vi foredler kjøtt med kjærlighet til håndverket og høye krav til kvalitet fra fjell til fjøl.
I delikatesseforretningen finner du foruten ferskvaredisk også røykeskap, krydderskap, marinader og snart sous vide – alt sammen for å gi deg den rike smaken av Dalenes Dal.


Leieskjæring av kjøtt
hos kunden
Hvis ikke kjøttet kommer til oss,
kommer vi gjerne til kjøttet.
Dølakjøtt tar på seg nedskjæring i hele Gudbrandsdalen, alt fra enkeltdyr til større slakt av storfe, småfe, svin og vilt så sant vi har kapasitet.
Vårt ønske er å foredle råvarer med kvalitet på
høyde med fjellheimen rundt oss.
Leverandør til storkjøkken
Foruten delikatesseforretningen på Otta leverer Dølakjøtt førsteklasses nedskåret og gjerne foredlet kjøtt til reiselivsbedrifter i Gudbrandsdalen.
I lokalene våre har vi moderne utstyr for nedskjæring, kjøl og frys.
Ønsker du å servere dine gjester førsteklasses og kortreiste råvarer fra egen fjellheim og dalføre?
Ta kontakt, så kvesser vi knivene!

Møt karene bak Dølakjøtt
Dølakjøtt er grunnlagt av gudbrandsdøler som gjennom hele livet har høstet og foredlet råvarene regionen er så rik på. Stolhet, tradisjon og kjærlighet til håndverket er grunnlaget for Dølakjøtt – toppet med klokketro på kortreist kvalitet.
Vår filosofi - din garanti
Gudbrandsdalen har vært et rikt matfat gjennom tusener av år. Her har driftige døler funnet saftig fjellbeite for buskapen, jaktet vilt på flyer og i høyfjell, og høstet av gavmilde ørretvann.
I Dølakjøtt er vi stolte og ydmyke over å føre arven og råvarene videre.


