DØLAKJØTT DELIKATESSE
Kortreist kvalitet fra Gudbrandsdalen
I småbyen Otta i hjertet av Gudbrandsdalen byr delikatesseforretningen Dølakjøtt på kortreiste kjøttvarer fra fjellbeite og kulturmark – toppet med vilt i sesong. Vi foredler kjøtt med kjærlighet til håndverket og har høye krav til kvalitet fra fjell til fjøl.
Leieskjæring av kjøtt
hos kunden
Hvis ikke kjøttet kommer til oss,
kommer vi gjerne til kjøttet.
Dølakjøtt tar på seg nedskjæring i hele Gudbrandsdalen, alt fra enkeltdyr til større slakt av storfe, småfe, svin og vilt så sant vi har kapasitet.
Vårt ønske er å foredle råvarer med kvalitet på
høyde med fjellheimen rundt oss.
Leverandør til storkjøkken
Foruten delikatesseforretningen på Otta leverer Dølakjøtt førsteklasses nedskåret og gjerne foredlet kjøtt til reiselivsbedrifter i Gudbrandsdalen.
I lokalene våre har vi moderne utstyr for nedskjæring, kjøl og frys.
Ønsker du å servere dine gjester førsteklasses og kortreiste råvarer fra egen fjellheim og dalføre?
Ta kontakt, så kvesser vi knivene!
Vår filosofi - din garanti
Gudbrandsdalen har vært et rikt matfat gjennom tusener av år. Her har driftige døler funnet saftig fjellbeite for buskapen, jaktet vilt på flyer og i høyfjell, og høstet av gavmilde ørretvann.
I Dølakjøtt er vi stolte og ydmyke over å føre arven og råvarene videre.