top of page

Åpningstider:

Mandag til fredag 09 – 17

Lørdag 09 – 16

Produksjon for deg

Har du kjøttet? Vi tar oss av resten. På vårt storkjøkken lager vi alt fra kjøttkaker og pølser til spekemat og hamburgere - alltid uten tilsetningsstoffer.

Vi produserer for privatkunder, jaktlag og profesjonelle kjøkken.

Leieskjæring

Har du slaktet selv? Vi hjelper deg med nedskjæring av storfe, småfe, svin og vilt - rett her på Dølakjøtt i Otta.

Vi tilbyr

Storfe

Småfe

Vilt

Svin

  • Kverning

  • Strimling

  • Stykking

  • Håndsurring av steiker

  • Vakuumering

  • Merking

  • Muligheter for utkjøring mot pristillegg (avtales i forhold til km)

Hos Dølakjøtt blir stykningsdelene vakuumpakket, merket og oppbevart på kjølerom etter nedskjæring. Ønsker du mer, tilbyr vi også foredling til kjøttkaker, spekemat, pølser, farse, hamburgere og karbonader.

Kjøttet hentes i delikatessen på Otta. Blir du forsinket, passer vi på mørningen og fryser inn om nødvendig. Våre standardpriser for leieskjæring finner du i tabellen nedenfor.

Priser nedskjæring

Prisene nedenfor gjelder standard nedskjæring.

Ønsker du produksjon av pølser, farse, hamburgere eller karbonader, gir vi deg gjerne et pristilbud på forespørsel.

Luksusdeling

Inkludert kverning, håndsurring av steik, vakuumpakking og merking

Storfe/vilt over 45kg slaktevekt:

Storfe/vilt under 45 kg slaktevekt:

Svin:

Sau/lam/kje:

42 kr pr kilo slaktevekt

2000 kr pr stk  

40 kr pr kilo slaktevekt

1200 kr pr stk 

Grov nedskjæring til produksjon

Ikke inkludert kverning, håndsurring av steik, vakuumpakking og merking:

Storfe/vilt over 45kg slaktevekt:

Storfe/vilt under 45 kg slaktevekt:

Svin:

Sau/Lam/Kje:

35 kr per kilo slaktevekt

1300 kr pr stk 

35 kr pr kilo slaktevekt

800 kr pr stk 

Foredling til storkjøkken

På Otta finner du Dølakjøtt – et håndverksmiljø som leverer kortreiste råvarer og ferdig foredlet kjøtt til reiselivet i Gudbrandsdalen. Enten du har eget slakt, eller ønsker hjelp til innkjøp fra lokale bønder og jegere, sørger vi for kvalitet hele veien.

Med moderne fasiliteter for nedskjæring, kverning, vakuumpakking, kjøl og frys, kan vi tilby alt fra kjøttkaker og pølser til hamburgere, ribbe og spesialiteter tilpasset din meny.

Vil du gi gjestene dine smaken av Gudbrandsdalen – ekte, kortreist og førsteklasses? Ta kontakt med oss i dag.

Kontakt oss

Dølakjøtt AS

Storgata 18

2670 Otta

Innlandet

post@dolakjott.no

tlf: 480 16 641

Besøksadresse:
 

Dølakjøtt Delikatesse

Storgata 18

2670 Otta

Dølakjøtt Håndverksbakeri

Ola Dahls gate 1

2670 Otta

Åpningstider:

Mandag til fredag  09 – 17

Lørdag 09 – 16
Søndag er det fisk

Takk for at du tar kontakt!

©2021 Dølakjøtt AS

Org: 925 342 971

bottom of page