Vi tilbyr
Storfe
Småfe
Vilt
Svin
-
Kverning
-
Strimling
-
Stykking
-
Håndsurring av steiker
-
Vakuumering
-
Merking
-
Muligheter for utkjøring mot pristillegg (avtales i forhold til km)
Hos Dølakjøtt blir stykningsdelene vakuumpakket, merket og oppbevart på kjølerom etter nedskjæring. Ønsker du mer, tilbyr vi også foredling til kjøttkaker, spekemat, pølser, farse, hamburgere og karbonader.
Kjøttet hentes i delikatessen på Otta. Blir du forsinket, passer vi på mørningen og fryser inn om nødvendig. Våre standardpriser for leieskjæring finner du i tabellen nedenfor.
Priser nedskjæring
Prisene nedenfor gjelder standard nedskjæring.
Ønsker du produksjon av pølser, farse, hamburgere eller karbonader, gir vi deg gjerne et pristilbud på forespørsel.
Luksusdeling
Inkludert kverning, håndsurring av steik, vakuumpakking og merking
Storfe/vilt over 45kg slaktevekt:
Storfe/vilt under 45 kg slaktevekt:
Svin:
Sau/lam/kje:
42 kr pr kilo slaktevekt
2000 kr pr stk
40 kr pr kilo slaktevekt
1200 kr pr stk
Grov nedskjæring til produksjon
Ikke inkludert kverning, håndsurring av steik, vakuumpakking og merking:
Storfe/vilt over 45kg slaktevekt:
Storfe/vilt under 45 kg slaktevekt:
Svin:
Sau/Lam/Kje:
35 kr per kilo slaktevekt
1300 kr pr stk
35 kr pr kilo slaktevekt
800 kr pr stk
Foredling til storkjøkken
På Otta finner du Dølakjøtt – et håndverksmiljø som leverer kortreiste råvarer og ferdig foredlet kjøtt til reiselivet i Gudbrandsdalen. Enten du har eget slakt, eller ønsker hjelp til innkjøp fra lokale bønder og jegere, sørger vi for kvalitet hele veien.
Med moderne fasiliteter for nedskjæring, kverning, vakuumpakking, kjøl og frys, kan vi tilby alt fra kjøttkaker og pølser til hamburgere, ribbe og spesialiteter tilpasset din meny.
Vil du gi gjestene dine smaken av Gudbrandsdalen – ekte, kortreist og førsteklasses? Ta kontakt med oss i dag.


