Lokalt-kj%25C3%25B8tt-gudbrandsdalen_edited_edited_edited.jpg

ARRANGEMENTER

En av grunntankene bak Dølakjøtt er å formidle hvordan kortreist kjøtt og råvarer får sin unike kvalitet og smak. Vi deltar derfor gjerne under middager og arrangementer for å servere godbiter fra Gudbrandsdalen og fortelle hvilke gårder, beiteområder eller fjellvidder den herlige smaken kommer fra. 

Eksempel på arrangementer

  • Sesongens smaker
    __
    __
    Høsten er høytid i Gudbrandsdalen. Jakt, fiske, sanking. Alt sammen matauk, der rike råvarer hentes inn fra dal og fjell. Vi feirer høsten og smaksrikdommen med en helaften full av godbiter.
  • Gudbrandsgrill
    __
    __
    Finnes det bedre måter å nyte gode råvarer på enn rett fra grillen? Dølakjøtt bidrar gjerne til fyr på både grillen, smakene og middagen med det beste dalen har å by på av råvarer.
  • Butcher's Dinner
    Tid er ikke bestemt enda
    Sted er ikke bestemt enda
    Tid er ikke bestemt enda
    Sted er ikke bestemt enda
    Karene fra Dølakjøtt trer i hvitskjorta, knytter på seg skinnforkleet, og er klare for å servere både kortreiste godbiter, levende kulturhistorie og matopplevelser med mening.

Inviter oss
til bords!

Takk for forespørselen!

oppdeling-kjøtt-dølakjøtt.jpg