Åpningstider:
Mandag til onsdag 10 – 16
Torsdag og fredag 10 – 17
Lørdager: 10 – 15

Meny & priser
Utvalget av stykningsdeler og foredlet kjøtt i delikatessedisken hos Dølakjøtt vil variere med sesonger og slakt vi får inn. Prisene nedenfor er følgelig veiledende, og utvalget i ferskvaredisken ikke nødvendigvis komplett i forhold til prislisten.
Vi garanterer uansett kortreiste godbiter til middag om du legger handleturen innom
Dølakjøtt delikatesseforretnig på Otta!
Kjøttdeig
159,-/ kilo
Karbonade
199,-/ kilo
Medisterkaker
139,-/ kilo
Fårikål
129,-/ kilo
Dølaburger
39,-/ stk
Lammekjøtt
Fårikål, skank, etc. Prisene vil variere
Svineknoke
69,-/ stk
Grillribbe
179,-/ kilo
Indrefilet svin
229,-/ kilo
Ytrefilet svin
199,-/ kilo
Koteletter ytrefilet
199,-/ kilo
Spareribs
229,-/ kilo
Ytrefilet storfe
499,-/ kilo
Tomahawk
429,-/ kilo
Rundsteik
229,-/ kilo
Oksekraft
59,-/ boks
Hundebein
39,-/ bein
Leieskjæring av kjøtt og vilt
I jaktsesongen og slaktetida tar Dølakjøtt på seg å skjære ned kjøtt og vilt fra bønder og jegere.

Gavekort
Høytid, overraskelse eller påskjønnelse? Et gavekort fra Dølakjøtt kan fort toppe måltidet for den som har alt.
.png)