
Hele dyret
I Dølakjøtt på Otta er vi opptatt av å bruke hele dyret – ikke kun de aller møreste delene. Det finnes mange nydelige oppskrifter du kan tilberede av selv de mest uventede delene.
Har du prøvd oksehaler noen gang? Eller kanskje Nyretapp? I disken vår kan du finne begge deler, i tillegg til andre stykningsdeler som er litt utenom det vanlige. Riktig tilberedt byr de på store smaksopplevelser - som blir enda rikere med riktig marinade eller saus. Vi har mange gode råd på hvordan du kan tilberede kjøttet, slik at du kan imponere gjestene dine.
I delikatesseforretning lar vi deg velge smakstilsetning, og legger kjøttet til hurtigmarinering for å toppe måltidet ditt.

Oksehaler
Spareribs er ekte amerikansk grillmat som vi elsker å legge på grillen – hos Dølakjøtt finner du mange varianter; St Louis-style, babyback, og vanlig spareribs. Rå, marinert, eller ferdigkokt.
Nyretapp
I Dølakjøtt lager vi burgerene vår med kun tre ingredienser; storfekjøtt, salt og pepper. Servert med briochebrød, frisk salat, tomat, løk og pepperrotremulade er dette en smaksbombe!
Rent og godt!


Svinelabber
Dølakjøtt på sitt beste og enkleste – kun ei rask oppvarming og så rett på gaffelen eller i sausen.
Kjøttkakene våre inneholder kortreist storfekjøtt, mens de saftige medisterkakene består av svinekjøtt.
Kalveknoke
Alle elsker pølser – og i Dølakjøtt elsker vi å lage kortreist kvalitetspølse med smak av både fjellheim og bygd. Med høyt kjøttinnhold og selvsagt uten tilsetningsstoffer.
Om vi har lykkes? Kom innom og smak en varm godbit rett fra røykeskapet, da vel!
