top of page

Åpningstider:

Mandag til fredag 09 – 17

Lørdag 09 – 16

NN8A1013.jpg

Hele dyret

I Dølakjøtt på Otta er vi opptatt av å bruke hele dyret – ikke kun de aller møreste delene. Det finnes mange nydelige oppskrifter du kan tilberede av selv de mest uventede delene. 

 

Har du prøvd oksehaler noen gang? Eller kanskje Nyretapp? I disken vår kan du finne begge deler, i tillegg til andre stykningsdeler som er litt utenom det vanlige. Riktig tilberedt byr de på store smaksopplevelser - som blir enda rikere med riktig marinade eller saus. Vi har mange gode råd på hvordan du kan tilberede kjøttet, slik at du kan imponere gjestene dine.

I delikatesseforretning lar vi deg velge smakstilsetning, og legger kjøttet til hurtigmarinering for å toppe måltidet ditt. 

Grillet biff

Oksehaler

Spareribs er ekte amerikansk grillmat som vi elsker å legge på grillen – hos Dølakjøtt finner du mange varianter; St Louis-style, babyback, og vanlig spareribs. Rå, marinert, eller ferdigkokt.

Nyretapp

I Dølakjøtt lager vi burgerene vår med kun tre ingredienser; storfekjøtt, salt og pepper. Servert med briochebrød, frisk salat, tomat, løk og pepperrotremulade er dette en smaksbombe!

Rent og godt!

dølaburger.jpg
Kjøttkaker.jpg

Svinelabber

Dølakjøtt på sitt beste og enkleste – kun ei rask oppvarming og så rett på gaffelen eller i sausen.

 

Kjøttkakene våre inneholder kortreist storfekjøtt, mens de saftige medisterkakene består av svinekjøtt. 

Kalveknoke

Alle elsker pølser – og i Dølakjøtt elsker vi å lage kortreist kvalitetspølse med smak av både fjellheim og bygd. Med høyt kjøttinnhold og selvsagt uten tilsetningsstoffer.

Om vi har lykkes? Kom innom og smak en varm godbit rett fra røykeskapet, da vel!

NN8A0896.jpg

Kontakt oss

Dølakjøtt AS

Storgata 18

2670 Otta

Innlandet

post@dolakjott.no

tlf: 480 16 641

Delikatesseforretningen Dølakjøtt finner du i hjertet av småbyen Otta midt i Gudbrandsdalen. 

Dølakjøtt – kortreist kvalitet fra fjell til fjøl.

Tilbreding-av-kjøtt_biff_dølakjøtt.jpg

Åpningstider:

Mandag til fredag  09 – 17

Lørdag 09 – 16
Søndag er det fisk

Takk for at du tar kontakt!

©2021 Dølakjøtt AS

Org: 925 342 971

Foto: Yngve Ask | ScanOut & Hanna Thevik

Tekst: Gull & Gråstein

Designet av IVK Design

bottom of page