top of page

Produksjon for kunder

Har du kjøttet, bidrar vi gjerne med kunnskap og arbeidslyst. 

Dølakjøtt har komplett storkjøkken for produksjon av kjøttkaker, karbonader, pølser, ribbe, hamburgere, spekemat og det meste annet du ønsker deg på menyen. 

Vi produserer både for privatkunder, jaktlag og storkjøkken.

2ba03e73-7bd2-4a51-bec1-07cb94435408.JPG

Leieskjæring

Dølakjøtt tilbyr nedskjæring av storfe, småfe, svin og vilt.

Vi tar imot slakt for nedskjæring på Dølakjøtt delikatesse på Otta.

Vi tilbyr

Storfe

Småfe

Vilt

Svin

  • Kverning

  • Strimling

  • Vakuumpakking av biffer

  • Håndsurring av steik

  • Muligheter for utkjøring mot pristillegg (avtales i forhold til km)

Etter nedskjæring hos Dølakjøtt vakuumpakker og merker vi de ferdige stykningsdelene, og oppbevarer dem i kjølerom. Dølakjøtt tilbyr også foredling av kjøtt til pølser, farse, hamburger og karbonader.

Kunder må selv hente kjøttet hos Dølakjøtt delikatesse på Otta innen tre dager. Skulle kunde utebli, vil kjøttet bli lagt på fryserom fram til henting. Standardpriser for leieskjæring er oppgitt i tabell nedenfor.

Priser nedskjæring

Følgende priser gjelder for standardnedskjæring. For produksjon av pølser, farse, hamburger og karbonader oppgis pris etter forespørsel:

Luksusdeling

Inkludert kverning, håndsurring av steik, vakuumpakking og merking

Standardpris luksusdeling:

Vilt under 45 kg slaktevekt:

Svin, opptil 75 kg slaktevekt:

Svin over 75 kg slaktevekt: Sau/lam/kje:

40 kr pr kilo slaktevekt

1900 kr pr stk 

2800 kr pr stk 

40 kr pr kilo slaktevekt

1200 kr pr stk 

Grov nedskjæring til produksjon

Ikke inkludert kverning, håndsurring av steik, vakuumpakking og merking:

Storfe:

Vilt under 45 kg slaktevekt:

Svin, opptil 75 kg slaktevekt::

Svin over 75 kg slaktevekt:

Sau/Lam/Kje:

35 kr per kilo slaktevekt

1200 kr pr stk 

2000 kr pr stk 

35 kr pr kilo slaktevekt

800 kr pr stk 

Foredling til storkjøkken

Foruten delikatesseforretningen på Otta leverer Dølakjøtt førsteklasses nedskåret og gjerne foredlet kjøtt til reiselivsbedrifter i Gudbrandsdalen som ønsker å servere kortreist kvalitet til sine gjester. Har du ikke lokalt slakt selv, bidrar vi gjerne med innkjøp fra lokale bønder eller jegere.

I lokalene til Dølakjøtt delikatesse på Otta har vi moderne utstyr for nedskjæring, kverning, vakuumpakking, kjøl og frys. Vi foredler også kjøtt til kjøttkaker, pølser, ribbe, hamburgere og det meste annet du ønsker deg på menyen.

Ønsker du å servere dine gjester førsteklasses og kortreiste råvarer fra egen fjellheim og dalføre? Ta kontakt!

Røyking.jpg

Spekemat

Å lage god spekemat er et håndverk som krever lang erfaring. Riktig foredlet er fenalår, spekeskinke og spekepølse en smaksrik del av vår kulturarv – nærmere smaken av Gudbrandsdalen kommer du knapt!

bottom of page