Åpningstider:
Mandag til onsdag 10 – 16
Torsdag og fredag 10 – 17
Lørdager: 10 – 15

Leieskjæring
Dølakjøtt tilbyr nedskjøring av storfe, småfe, svin og vilt.
Vi tar primært imot slakt for nedskjæring på Dølakjøtt delikatesse på Otta.
Etter nedskjæring hos Dølakjætt vakuumpakker og merker vi de ferdige stykningsdelene, og oppbevarer dem i kjølerom. Dølakjøtt tilbyr også foredling av kjøtt til pølser, farse, hamburger og karbonader.
Kunder må selv hente kjøttet hos Dølakjøtt delikatesse på Otta innen tre dager. Skulle kunde utebli, vil kjøttet bli lagt på fryserom fram til henting. Standardpriser for leieskjæring er oppgitt i tabell nedenfor.
Priser nedskjæring
Leieskjæring
Nedskjæring og foredling etter ønske
Storfe
Småfe
Vilt
Gris
Geitekje
-
Kverning
-
Strimling
-
Vakuumpakking av biffer og netting på steik
-
Muligheter for utkjøring mot pristillegg (avtales i forhold til km)
Følgende priser gjelder for standardnedskjæring. For produksjon av pølser, farse, hamburger og karbonader oppgis pris etter forespørsel:
Luksusdeling
Inkludert kverning, netting på steik, vakuumpakking og merking
Storfe
Vilt
Gris
Småfe
Geitekje
Standardpris luksusdeling: 35 kr pr kilo slaktevekt
Vilt under 45 kg slaktevekt: Fastpris 1500 kr pr stk
Gris: Fastpris 2300 kr pr stk
Sau/lam/kje: Fastpris 650 kr pr stk
Grov nedskjæring til produksjon
Ikke inkludert kverning, netting på steik, vakuumpakking og merking:
Storfe
Småfe
Vilt
Gris
Geitekje
Storfe: 25 kr per kilo slaktevekt
Vilt under 45 kg slaktevekt: Fastpris 1000 kr pr stk
Gris: Fastpris 1000 kr pr stk
Sau/lam/kje: Fastpris 400 kr pr stk
