top of page
NN8A0982.jpg

Leieskjæring

Dølakjøtt tilbyr nedskjøring av storfe, småfe, svin og vilt.

Vi tar primært imot slakt for nedskjæring på Dølakjøtt delikatesse på Otta.

​

Etter nedskjæring hos Dølakjætt vakuumpakker og merker vi de ferdige stykningsdelene, og oppbevarer dem i kjølerom. Dølakjøtt tilbyr også foredling av kjøtt til pølser, farse, hamburger og karbonader.

​

Kunder må selv hente kjøttet hos Dølakjøtt delikatesse på Otta innen tre dager. Skulle kunde utebli, vil kjøttet bli lagt på fryserom fram til henting. Standardpriser for leieskjæring er oppgitt i tabell nedenfor.

Priser nedskjæring

Leieskjæring

Nedskjæring og foredling etter ønske

Storfe

Småfe

Vilt

Gris

Geitekje

  • Kverning

  • Strimling

  • Vakuumpakking av biffer og netting på steik

​

  • Muligheter for utkjøring mot pristillegg (avtales i forhold til km)

​

Følgende priser gjelder for standardnedskjæring. For produksjon av pølser, farse, hamburger og karbonader oppgis pris etter forespørsel:

Luksusdeling

Inkludert kverning, netting på steik, vakuumpakking og merking

Storfe

Vilt

Gris

Småfe

Geitekje

Standardpris luksusdeling: 35 kr pr kilo slaktevekt

Vilt under 45 kg slaktevekt: Fastpris 1500 kr pr stk

Gris: Fastpris 2300 kr pr stk

Sau/lam/kje: Fastpris 650 kr pr stk

Grov nedskjæring til produksjon

Ikke inkludert kverning, netting på steik, vakuumpakking og merking:

Storfe

Småfe

Vilt

Gris

Geitekje

Storfe: 25 kr per kilo slaktevekt

Vilt under 45 kg slaktevekt: Fastpris 1000 kr pr stk

Gris: Fastpris 1000 kr pr stk

Sau/lam/kje: Fastpris 400 kr pr stk

​

​

NN8A1022.jpg

Dølakjøtt kjølelager og produksjonslokaler på Otta:

bottom of page