Produksjon for kunder
Har du kjøttet, bidrar vi gjerne med kunnskap og arbeidslyst.
Dølakjøtt har komplett storkjøkken for produksjon av kjøttkaker, karbonader, pølser, ribbe, hamburgere, spekemat og det meste annet du ønsker deg på menyen.
Vi produserer både for privatkunder, jaktlag og storkjøkken.
Vi tilbyr
Storfe
Småfe
Vilt
Svin
-
Kverning
-
Strimling
-
Vakuumpakking av biffer
-
Håndsurring av steik
-
Muligheter for utkjøring mot pristillegg (avtales i forhold til km)
Etter nedskjæring hos Dølakjøtt vakuumpakker og merker vi de ferdige stykningsdelene, og oppbevarer dem i kjølerom. Dølakjøtt tilbyr også foredling av kjøtt til pølser, farse, hamburger og karbonader.
Kunder må selv hente kjøttet hos Dølakjøtt delikatesse på Otta innen tre dager. Skulle kunde utebli, vil kjøttet bli lagt på fryserom fram til henting. Standardpriser for leieskjæring er oppgitt i tabell nedenfor.
Priser nedskjæring
Følgende priser gjelder for standardnedskjæring. For produksjon av pølser, farse, hamburger og karbonader oppgis pris etter forespørsel:
Luksusdeling
Inkludert kverning, håndsurring av steik, vakuumpakking og merking
Standardpris luksusdeling:
Vilt under 45 kg slaktevekt:
Svin, opptil 75 kg slaktevekt:
Svin over 75 kg slaktevekt: Sau/lam/kje:
40 kr pr kilo slaktevekt
1900 kr pr stk
2800 kr pr stk
40 kr pr kilo slaktevekt
1200 kr pr stk
Grov nedskjæring til produksjon
Ikke inkludert kverning, håndsurring av steik, vakuumpakking og merking:
Storfe:
Vilt under 45 kg slaktevekt:
Svin, opptil 75 kg slaktevekt::
Svin over 75 kg slaktevekt:
Sau/Lam/Kje:
35 kr per kilo slaktevekt
1200 kr pr stk
2000 kr pr stk
35 kr pr kilo slaktevekt
800 kr pr stk
Foredling til storkjøkken
Foruten delikatesseforretningen på Otta leverer Dølakjøtt førsteklasses nedskåret og gjerne foredlet kjøtt til reiselivsbedrifter i Gudbrandsdalen som ønsker å servere kortreist kvalitet til sine gjester. Har du ikke lokalt slakt selv, bidrar vi gjerne med innkjøp fra lokale bønder eller jegere.
I lokalene til Dølakjøtt delikatesse på Otta har vi moderne utstyr for nedskjæring, kverning, vakuumpakking, kjøl og frys. Vi foredler også kjøtt til kjøttkaker, pølser, ribbe, hamburgere og det meste annet du ønsker deg på menyen.
Ønsker du å servere dine gjester førsteklasses og kortreiste råvarer fra egen fjellheim og dalføre? Ta kontakt!