NN8A0982.jpg

Leieskjæring

Dølakjøtt tilbyr nedskjøring av storfe, småfe, svin og vilt.

Vi tar primært imot slakt for nedskjæring på Dølakjøtt delikatesse på Otta.

Etter nedskjæring hos Dølakjætt vakuumpakker og merker vi de ferdige stykningsdelene, og oppbevarer dem i kjølerom. Dølakjøtt tilbyr også foredling av kjøtt til pølser, farse, hamburger og karbonader.

Kunder må selv hente kjøttet hos Dølakjøtt delikatesse på Otta innen tre dager. Skulle kunde utebli, vil kjøttet bli lagt på fryserom fram til henting. Standardpriser for leieskjæring er oppgitt i tabell nedenfor.

Priser nedskjæring

Leieskjæring

Nedskjæring og foredling etter ønske

Storfe

Småfe

Vilt

Gris

Geitekje

  • Kverning

  • Strimling

  • Vakuumpakking av biffer og netting på steik

  • Muligheter for utkjøring mot pristillegg (avtales i forhold til km)

Følgende priser gjelder for standardnedskjæring. For produksjon av pølser, farse, hamburger og karbonader oppgis pris etter forespørsel:

Luksusdeling

Inkludert kverning, netting på steik, vakuumpakking og merking

Storfe

Vilt

Gris

Småfe

Geitekje

Standardpris luksusdeling: 25 kr pr kilo slaktevekt

Vilt under 45 kg slaktevekt: Fastpris 1100 kr

Gris: Fastpris 2000 kr

Sau/lam/kje: Fastpris 450 kr

Grov nedskjæring til produksjon

Ikke inkludert kverning, netting på steik, vakuumpakking og merking:

Storfe

Småfe

Vilt

Gris

Geitekje

Storfe: 19 kr per kilo slaktevekt

Vilt under 45 kg slaktevekt: Fastpris 750 kr

Gris: Fastpris 800 kr

Sau/lam/kje: Fastpris 300 kr

NN8A1022.jpg

Dølakjøtt kjølelager og produksjonslokaler på Otta: