Åpningstider:
Mandag til onsdag 10 – 16
Torsdag og fredag 10 – 17
Lørdager: 10 – 15
Leieskjæring
Dølakjøtt tilbyr nedskjøring av storfe, småfe, svin og vilt.
Vi tar primært imot slakt for nedskjæring på Dølakjøtt delikatesse på Otta.
​
Etter nedskjæring hos Dølakjætt vakuumpakker og merker vi de ferdige stykningsdelene, og oppbevarer dem i kjølerom. Dølakjøtt tilbyr også foredling av kjøtt til pølser, farse, hamburger og karbonader.
​
Kunder må selv hente kjøttet hos Dølakjøtt delikatesse på Otta innen tre dager. Skulle kunde utebli, vil kjøttet bli lagt på fryserom fram til henting. Standardpriser for leieskjæring er oppgitt i tabell nedenfor.
Priser nedskjæring
Leieskjæring
Nedskjæring og foredling etter ønske
Storfe
Småfe
Vilt
Gris
Geitekje
-
Kverning
-
Strimling
-
Vakuumpakking av biffer og netting på steik
​
-
Muligheter for utkjøring mot pristillegg (avtales i forhold til km)
​
Følgende priser gjelder for standardnedskjæring. For produksjon av pølser, farse, hamburger og karbonader oppgis pris etter forespørsel:
Luksusdeling
Inkludert kverning, netting på steik, vakuumpakking og merking
Storfe
Vilt
Gris
Småfe
Geitekje
Standardpris luksusdeling: 35 kr pr kilo slaktevekt
Vilt under 45 kg slaktevekt: Fastpris 1500 kr pr stk
Gris: Fastpris 2300 kr pr stk
Sau/lam/kje: Fastpris 650 kr pr stk
Grov nedskjæring til produksjon
Ikke inkludert kverning, netting på steik, vakuumpakking og merking:
Storfe
Småfe
Vilt
Gris
Geitekje
Storfe: 25 kr per kilo slaktevekt
Vilt under 45 kg slaktevekt: Fastpris 1000 kr pr stk
Gris: Fastpris 1000 kr pr stk
Sau/lam/kje: Fastpris 400 kr pr stk
​
​